disk033

Disk 033 - FinanciŽle ťn Juridische Zaken Amersfoort

 

Altijd Iemand in de buurt | is er voor iedereen die extra begeleiding of hulp nodig heeft bij het deelnemen aan de samenleving. Wij bieden naast zorg vanuit de WMO en bemoeizorg ook forensische zorg en we zijn er om mensen met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische achtergrond te ondersteunen.

 

Artikel 1 | Art.1 Midden Nederland (Art.1 MN) is het onafhankelijk kenniscentrum in de provincie Utrecht voor de bevordering van gelijke behandeling en de bestrijding van discriminatie. Wij ondersteunen burgers die discriminatie of ongelijke behandeling ervaren en geven gemeentes, provincie en organisaties gevraagd en ongevraagd advies over gelijke behandeling en bestrijding van discriminatie.

 

Astra Bewindvoering | heeft als hoofdtaak het beheren en beschermen van uw goederen. Voorbeelden van goederen zijn: bankrekeningen, loon, pensioen, uitkering, maar ook meubilair, de auto, computer, tv, dvd, sieraden, een huis, de grond, beleggingen, vorderingen en schulden. Door deze onder bewind te stellen, krijgt u rust in uw hoofd en stabiliteit in uw financiŽn.

 

Budgetcoaching Amersfoort | Budgetcoaching loopt samen met u uw financiŽle situatie door en bespreken uw wensen en mogelijkheden.Wij ordenen (indien nodig) uw administratie, kijken waar we kunnen besparen en hoe we eventueel meer inkomen kunnen genereren. Bij lopende schulden proberen wij een goed aflosschema te maken, die wij ter goedkeuring overleggen aan de schuldeiser. Dit doen wij op professionele en integere wijze.

 

De Horst Mediation | is meer dan 20 jaar gespecialiseerd in scheidingsmediation (beŽindiging huwelijk, geregistreerd partnerschap, samenwoning). De Horst Mediation is gevestigd in Amersfoort, maar gesprekken kunnen ook op andere locaties of online gevoerd worden. Juridisch en financieel deskundig De Horst Mediation is gespecialiseerd in het financiŽle familierecht en begeleidt scheidingen van particulieren en ondernemers, meestal in het bezit van een eigen woning.

 

De Nie budgetadvies |  is een onafhankelijke dienstverlener voor iedereen die het overzicht van zijn financiŽle huishouding kwijt is. De budgetcoach treedt op als (tijdelijke) hulp, coacht, geeft advies en brengt orde aan in de financiŽn. De budgetcoach bezoekt de klant aan huis en maakt samen met hen een budgetplan dat is afgestemd op de persoonlijke situatie. Zo ontstaat er een gezonde en blijvende balans tussen inkomsten en uitgaven. Ook leert de klant hoe een goede thuis-administratie wordt opgezet.

 

Jongerenloket Amersfoort |  Werk, geld, school? Wat nu? Ben je tussen de 18 en 27 jaar en woon je in Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden, Nijkerk, Soest of Woudenberg? En heb je een vraag over werk, geld of school? Op dit digitale Jongerenloket vind je al veel informatie en tips. Kom je er nog niet uit? Bel dan met het Jongerenloket in Amersfoort of loop binnen op de Stadsring 75 bij ons Werkcentrum regio Amersfoort. We helpen je graag op weg!

 

Juridisch Loket Amersfoort | Persoonlijk juridisch advies voor iedereen met een laag inkomen.

 

Geldloket Amersfoort | Jouw financiŽle sparringpartner Heb je vragen over geld, bijvoorbeeld door een verandering in je leven? Wij helpen je graag met gratis en onafhankelijk advies.

 

Hakvoort Bewindvoering | hanteert de visie dat er door een persoonlijke benadering financiŽle stabiliteit gecreŽerd wordt. Verder wil Hakvoort-Bewindvoering dat klanten zoveel mogelijk en waar mogelijk zelfredzaam worden, nadat er financiŽle rust is gecreŽerd. Vertrouwen is een belangrijk ingrediŽnt bij bewindvoering, wij hopen dat onze houding en benadering u ook dit gevoel zal geven.

 

Pact Sam Sam | verbindt de gemeentelijke en particuliere initiatieven op het gebied van armoedebestrijding. Op de website vind je veel organisaties die op een of andere manier mensen met financiŽle uitdagingen bijstaan. Zo kan je de juiste organisatie vinden. Ook ondersteunt Pact Sam Sam vrijwilligers in hun taak om mensen met financiŽle uitdagingen te helpen. Dat doen we door trainingen en bijeenkomsten te organiseren.

 

Stichting CliŽnt Support | ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking en hun wettelijk vertegenwoordigers (bewindvoerders, curatoren). De meeste van onze cliŽnten zijn verbonden aan diverse zorginstellingen zoals ’s Heeren Loo, De Twentse Zorgcentra en ASVZ. Ook zijn we er voor cliŽnten van andere, soortgelijke zorgorganisaties.

 

Stichting Leergeld Amersfoort | Stichting Leergeld Amersfoort helpt schoolgaande kinderen van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met financiŽle problemen in Amersfoort om mee te doen met binnen- en buitenschoolse activiteiten.

 

Trevo bewind | gelooft in de kracht die ieder mens bezit om zijn eigen toekomst vorm te geven. Zijn eigen keuzes te maken en zo stapjes te maken naar een zelfstandiger leven.

 

Stadsring 51 | Bij Stadsring kan je direct terecht voor hulp bij schulden. Wij bieden gratis hulp voor inwoners van Amersfoort, Leusden en Bunschoten.

 

Zeker FZ  Financiele Zorgverlening | is een landelijk werkende organisatie met onafhankelijke beschermingsbewindvoerders. Bewindvoerders die voor particulieren inzichtelijk en professioneel hun privť-administratie verzorgen.

 

Type de domeinnaam https://disk033.spotmysite.nl in jouw browser op jouw Android smartphone ťn zet de pagina vast op het 'bureaublad' van jouw Android smartphone.