sfeer

Museum Amersfoort - Historisch Amersfoort

Op zoek naar een leuk museum in Amersfoort? Bezoek het Cavaleriemuseum Amersfoort, Museum Flehite Amersfoort,  Stadsherstel Amersfoort, Mondriaanhuis Amersfoort, wijkmuseum Soesterkwartier Amersfoort, Kunsthalkade Amersfoort, Jans Pakhuijs Amersfoort, IQ Kunstuitleen Amersfoort, Gallerie De Ploegh. Te zien in Amersfoort Ún te doen in Amersfoort. Een leuk Ún historisch dagje uit in de gemeente Amersfoort. - Bron VVV Amersfoort

 

Cavaleriemuseum Museum Flehite Stad van Cahen Mondriaanhuis
       
Museum Soesterkwartier Kunsthalkade Jans Pakhuijs IQ Kuntuitleen
       
     
Gallerie De Ploegh      
       
       

 

Android smartphone

Type de domeinnaam https://museum.spotmysite.nl in jouw browser op jouw Android smartphone Ún zet de pagina vast op het 'bureaublad' van jouw Android smartphone. Dit doe je door in de Google of Firefox browser op jouw Android smartphone op de drie streepjes te klikken Ún - toevoegen aan startscherm - aan te klikken. Nu staat het logo van spotmysite.nl op jouw beginscherm. Zo zie je op een prettige wijze de logo's van de aangesloten gemeenten Ún leg je direct contact met jouw smartphone..

 

Apple IOS smartphone

Type de domeinnaam https://museum.spotmysite.nl in je browser op jouw Apple Iphone Ún zet de pagina vast op het 'bureaublad' van jouw iphone. Dit doe je door in de browser op onderstaand symbool te klikken Ún vervolgens 'zet op beginscherm' aan te klikken. Nu staat het logo van spotmysite.nl op jouw beginscherm. Zo zie je op een prettige wijze de logo's van de aangesloten gemeenten Ún leg je direct contact met jouw smartphone.

 symbool browser iphone